Auto

Rolls-Royce po teston intensivisht veturën e saj të parë elektrike

 

Modeli elektrik Spectre i Rolls-Royce aktualisht po kalon kilometrat e testit në rrugët e Rivierës Franceze, shkruan Autoblog.

Nuk ka pushim për drejtuesit e testimit dhe inxhinierët në kompaninë britanike të veturave nën kujdesin e BMW-së, të cilët po testojnë/zhvillojnë Rolls-Roycein e parë të fuqizuar vetëm me motorë elektrikë/