Auto

Volkswagen prezantoi një taksi fluturuese

 

Taksi fluturuese që do të përbëhet nga një dron do të transportojë katër pasagjerë dhe bagazhe, në distanca deri në 200 kilometra, njoftoi të enjten Volkswagen. Projekti është për tregun kinez, shkruan Autocar.

Taksia fluturuese ka tetë rotorë për ngritjen dhe dy helikë të tjerë për fluturimin horizontal.