Auto

Dërgesave rekorde të Teslas po u vjen fundi

 

Tesla pritet ta përfundojë ecurinë e saj gati dyvjeçare të dërgesave rekord tremujore pasi një mbyllje e zgjatur e lidhur me COVID-19 në Shangai goditi zinxhirin e prodhimit dhe furnizimit të saj.

Ndërsa shefi ekzekutiv i Tesla-s, Elon Musku ka ndjekur blerjen e platformës së mediave sociale Twitter kompania e tij “Tesla”, është përballur me problemet e prodhimit në Kinë dhe rritjen e ngadaltë të prodhimit në fabrikat e reja në Teksas dhe Berlin, raportoi Reuters.