Auto

Tesla e papërgatitur për t’i kthyer punonjësit në zyra

 

Tesla ishte e papërgatitur që punonjësit të ktheheshin masivisht në zyrë, thuhet në një hetim të kryer nga “The Information” të hënën, duke u potencuar se pati mungesë të vendeve për parkim, mungesë të tavolinave dhe WIFI të dobët.

Shumë punonjës të Teslas punuan nga shtëpia qëkur nisi pandemia e koronavirusit, ndërsa me kohë, numri i tyre u dyfishua, duke bërë që kur u kthyen në zyra, nuk pati hapësira të mjaftueshme. Në anën tjetër, kompania amerikane e veturave kërcënoi se punëtorët që nuk do të kthehen të punojnë në zyra, do të duhet të jepnin dorëheqje.