Auto

Markat e veturave që shkruhen gabim më së shpeshti

 

Një studim, i kryer nga Confused.com, mblodhi “tags” më të shpeshtë të shkruara gabim që u kërkuan për një muaj për markat e veturave, dhe rezultatet janë afërsisht të pritshme.

Tre prodhuesit kryesorë të veturave me më shumë gabime drejtshkrimore janë Hyundai me 2.249.400 gabime në muaj, Volkswagen me 1.156.700 dhe Porsche me 1.011.000.