Auto

Hyundai tërheq rreth 250 mijë vetura për shkak të rripit të sigurisë

 

Hyundai ka njoftuar se po tërheq 239 mijë vetura pasi tre persona u lënduan kur një rrip sigurie shpërtheu në automjetet e tyre.

Sipas AP, dy nga lëndimet kanë ndodhur në Shtetet e Bashkuara dhe një në Singapor.