Auto

Honda RC30 e vitit 1990 u shit për 77.000 euro

 

Një njësi fantastike e motoçikletës Honda VFR750R RC30 është shitur në Britani të Madhe për shumë rekorde.

Motoçikleta ishte në pronësi të një koleksionisti italian që nga dita e prodhimit në vitin 1990 dhe nuk është regjistruar asnjëherë. Ka të kaluara vetëm dy kilometra. Gjykuar nga fotot, është në gjendje perfekte.