Auto

Tesla tërheq 130 mijë vetura për shkak të një problemi

 

Kompania amerikane e veturave elektrike, Tesla, ka tërhequr 130 mijë automjete për shkak të problemeve të mbinxehjes të shkaktuara nga ekrani me prekje, shkruan NBC News të shtunën.

Bëhet fjalë për Model S dhe Model X, për versionet e vitit 2021 dhe 2022. Është paralajmëruar se një “update” do të rregullojë problemin.