Auto

Siemens AG ndërpret operimin në Rusi

 

Gjigandi industrial gjerman Siemens AG ka njoftuar se do të largohet nga operimi në Rusi, pas pothuajse 170 vitesh.

Kompania tha se "dënoi" luftën në Ukrainë dhe si rezultat, kishte vendosur të mbyllej në Rusi, raporton Sky News të premten.