Auto

“WILL.I.AMG”, modeli unik sportiv i Mercedesit dhe artistit amerikan

Foto: Mercedes
 

Është prezantuar zyrtarisht modeli i ri sportiv AMG i Mercedesit, i quajtur “WILL.I.AMG”. Ky model unik është krijuar në bashkëpunim me artistin e njohur amerikan, will.i.am.

Siç mund të shohim nga fotografitë, pjesa e përparme e kësaj veture sportive është kombinim mes G-Class dhe Coupe me dy dyer. Ky model, po ashtu, është krijuar si një projekt i veçantë, “The Flip”, me qëllim që të mblidhen paratë për programet inxhinierike shkollore.