Auto

Mazda heq dorë nga prodhimi i “veturës më të bukur në botë”

 

Kur prodhuesi japonez, Mazda, prezantoi Vision Coupen, shume e shpallën këtë koncept si gjysmë-limuzinën më të bukur në botë. Kjo ndodhi më tetor të vitit 2017. Kanë kaluar katër vjet e gjysmë dhe ky model ende nuk është parë në rrugë.

Fajtori është model SUV i Mazdas. Mazda po ka kërkesa të mëdha për SUV-in dhe fitimi është i rëndësishëm, dhe për kompanitë e mëdha vjen gjithmonë si synim i parë.