Auto

Modeli i Toyotas i viteve ’60 bëhet vetura më e shtrenjtë japoneze në histori

 

Vetura më e shtrenjtë japoneze në histori u bë një prej njësive të para të modelit 2000GT të Toyotas.

Bëhet fjalë për Toyotan 2000GT të parë sipas numrit serik dhe një prej tri njësive që Shelby përgatiti për garat SCCA C.