Auto

Tërhiqen afro 700,000 SUV Nissan Rogue për rrezik zjarri

Foto: Nissan
 

Nissan njoftoi se do të tërheqë nga tregu afro 700,000 SUV-të e tij Rogue 2014–2016 për të rregulluar një problem me lidhësin e parzmores së pultit.

“Me kalimin e kohës, kripa dhe uji që hyjnë përmes pusit të këmbës së shoferit mund të "përfshijnë shiritin e parzmores në anën e pikut dhe të futen në lidhës”, bëri të ditur Nissan.