Auto

BMW zbulon modelet e reja të serisë 8

 

BMW Seria 8 debutoi në vitin 2018, kështu që pas pak më shumë se tre vjetësh, ka rifreskuar tre modelet nga kjo seri.

Ridizajnimi përfshin të gjithë gamën e modeleve të Serive 8 - Coupe, Cabriolet dhe Gran Coupe, dhe ndryshime të vogla janë të dukshme brenda dhe jashtë.