Auto

Në rrugët italiane testohet vetura më e fuqishme në botë

 

Vetura me fuqinë më të madhe? Nëse nuk e keni ditur, kjo është Devel Sixteen, që në versionin final do të japë mbi 5.000 kuaj fuqi.

Në autostradën italiane është parë një version i kësaj veture, por larg nga ai që parashihet të ketë mbi 5000 kuaj fuqi. Ishte një veturë me motor V8 dhe që në maksimum mund të japë 1500 kuaj fuqi, gjë që edhe kjo është tepër shumë krahasuar me veturat tjera.