Auto

Tregtarët e Ford detyrohen të përmirësojnë inventarin

Foto: Fox Business
 

Bazuar në një letër dërguar tregtarëve të Fordit gjatë kohëve të fundit, duket se Blue Oval do të ketë deri në 80 për qind më pak konfigurime të automjeteve të tij më të njohura.

Klientët që shpresojnë të plotësojnë specifikat e tyre ideale në dyshemenë e sallës së ekspozitës mund të mos jenë aq me fat. I quajtur "korniza e inventarit", procesi do të reduktojë inventarin e tregtarëve dhe do të përqendrohet në konfigurimet e modeleve më të shitura të markës.