Auto

Prodhuesi bazë në Dubai ndërton veturën e re sportive me ndihmën e Italisë

Foto ilustrim
 

Jannarelly, një prodhues i veturave sportive që merr frymëzim nga AC Cobra origjinale dhe fuqizon krijimin e tij me motorin e një Nissan Z, po rrit praninë e tij globale me njoftimin e saj të fundit.

Kompania me bazë në Dubai do të hyjë zyrtarisht në një partneritet me Manifattura Automobili Torino për prodhimin e Design-1 dhe Design-2 GT-në e ardhshme.