Auto

Cila veturë e përdorur është më e popullarizuara në Evropë

 

Sipas hulumtimit të kryer nga Autoscout, markat më të njohura kur bëhet fjalë për veturat e përdorura janë Volkswagen, e ndjekur nga Mercedes, BMW dhe Audi.

Vetura e përdorur më e kërkuar është Golf, e ndjekur nga Audi A4 dhe A3, VW Polo dhe Audi A6.