Auto

12 këshilla për ngasje gjatë dimrit

Fotot: Driton Paçarada / KOHA
 

Nëse rrugët kanë nisur të mbushen me borë dhe akull kujdesi në ngasje të veturës duhet të shumëfishohet. Shumë vjet përvojë ngasjeje nuk do të ndihmojnë nëse nuk i respektoni këshillat kryesore për kujdes.

Uebfaqja “caranddriver” ka përgatitur një listë këshillash se si duhet të ngitet vetura gjatë dimrit.