Auto

Del në shitje versioni i rrallë i BMW-së së famshme

 

Në shitje është një nga versionet më të rralla të gjeneratës BMW Seria 3 E30.

Kopja konkrete mban numrin rendor 39 dhe u kthye në Gjermani nga Japonia.