Auto

BMW-ja e vitit 1958 del në shitje për 2.2 milionë euro

 

BMW 507 është pa dyshim një nga veturat më të famshme në historinë e markës bavareze dhe këtë e tregon çmimi që kërkon sot pronari i saj.

BMW 507 gëzon popullaritet të madh për faktin se është shumë i rrallë, por edhe kllientela ka status të lavdishëm. Dy nga 254 njësitë e prodhuara u blenë nga i famshmi Elvis Presley. Sot është shumë e vështirë të gjesh një veturë të tillë në shitje dhe kur shfaqet në treg çmimi është marramendës i lartë.