Auto

Shitet vetura e parë e Diego Maradonës

 

Vetura e parë e ish-futbollistit Diego Armando Maradona ishte Fiat 128 CL nga viti 1982 dhe u shit në ankand nëpërmjet faqes së internetit xave.market si një strukturë virtuale NFT.

Vetura u gjet në vitin 2003 në një kafaz pulash në periferi të Buenos Aires, të cilën legjenda e futbollit ia bëri dhuratë vetes në ditën e Krishtlindjeve më 1982, pasi u bë kampion me Boca Juniors më 1981 dhe kur u transferua nga Boca në Barcelonë.