Auto

Së shpejti Mercedes EQT elektrik

 

Gjiganti gjerman Mercedes, për vitin e ardhshëm është duke përgatitur një T-Class krejtësisht të ri, e i cili klientëve do t’u ofrohet me motorë me djegie të brendshme dhe tërësisht elektrik.

Modeli tërësisht elektrik do të quhet EQT, ndërsa u prezantua në maj të këtij viti.