Auto

Në cilin shtet evropian vidhen më së shumti veturat

 

Në cilin shtet janë më aktiv hajdutët e veturave? Portali britanik “Confused.com” ka krahasuar vjedhjet e veturave në 35 vende evropiane nga viti 2011 deri në vitin 2019, duke u bazuar në të dhënat e kompanive të sigurimit.

Për shpjegim, vjedhjet janë llogaritur në raport me numrin e banorëve të shtetit (vjedhje për 100 mijë banorë) dhe jo në raport me numrin e veturave të vjedhura.