Auto

Toyota Tundra 2022 nis të prodhohet në Teksas

Foto: Toyota
 

Pas gati 15 vitesh, Toyota Tundra po hyn zyrtarisht në një gjeneratë të re pasi kamionët e vitit 2022 kanë filluar të prodhohen në fabrikën e Toyota-s në San Antonio, Teksas.

Tundra e re është përmirësuar ndjeshëm për gjeneratën e saj të tretë për të konkurruar me kamionët vendas si Chevy, Ford dhe Ram. Një konfigurim i ri i pezullimit të pasmë me spirale përmirëson lëvizjen e tij. Brendësia e tij më moderne ka një ekran të disponueshëm me prekje 14,0 inç dhe ka një ofertë të re të fuqisë hibride iForce MAX.