Auto

Opeli zbulon katër modelet e Astra Sports Tourer

 

Pas hatchback-ut të ri Astra që u shfaq premierë në fillim të këtij viti, Opeli prezantoi tash edhe Astran krejtësisht të re karavan.

Modeli i ri është emërtuar Astra Sports Tourer dhe ka fiferencë mes rrotave 273 cm, ka gjatësi 464 cm, gjerësi 186 dhe lartësi 148 cm.