Auto

Vetura elektrike e Apple mund të jetë gati më 2025

Foto: Reuters
 

Apple po shtyn përpara të lansimin e makinës së saj elektrike në vitin 2025 dhe ta rifokusojë projektin rreth aftësive të plota vetëdrejtuese.

Aksionet e prodhuesit të iPhone u rritën gati 3%, duke arritur një rekord të ri pas raportit, raportoi Bloomberg.