Auto

Shefi i BMW-së “godet” Teslan rreth cilësisë

 

Për herë të dytë këtë vit, shefi i BMW-së, Oliver Zipse, bëri një reagim publik ndaj Teslas, duke veçuar cilësinë dhe besueshmërinë si çështje që e veçojnë prodhuesin gjerman të veturave luksoze kundrejt liderit të veturave elektrike.

Goditja e fundit e shefit ekzekutiv i bëri jehonë asaj në shkurt, kur ai hodhi dyshime mbi aftësinë e Teslës për të ruajtur kurorën e veturave elektrike përballë konkurrencës. Që atëherë, kërkesa ka vazhduar të rritet dhe Modeli 3 i Teslas ishte më i shituri në Evropë në shtator.