Auto

Tesla Cybertruck do të nisë të prodhohet në masë të madhe më 2023

 

Shefi i Teslas, Elon Musk, ka njoftuar se vetura Cybertruck do të hyjë në fazën e prodhimit të madh më 2023.

Brendi i veturave elektrike ka konfirmuar më herët gjatë vitit se modeli i veçantë pick-up ishte shtyrë dhe nuk do të dalë në shitje deri në vitin 2022, për shkak të disa çështjeve.