Auto

Veturat fluturuese po shihen vetëm komercialisht të mundura tani për tani

 

Veturat fluturuese mund të jenë të mundshme komercialisht duke filluar nga viti 2024, por rregullat për menaxhimin e trafikut ajror janë ende një shqetësim, ka thënë Hugh Martin, shef ekzekutiv në Lacuna Technologies.

Martini i cili i ndihmon qytetet që të krijojnë politikat e tyre të transportit, ka deklaruar për CNBC se ka një dallim mes asaj se kur veturat mund të fluturojnë dhe kur do të jenë të sigurta dhe të besueshme për navigim të qiellit.