Auto

E la 47 për vjet në garazh, pronari pritet ta shesë veturën për miliona euro

 

Janë raste të rralla që një veturë 50-vjeçare të ketë vetëm një pronar, por ky është rasti i veturës së vitit 1971, të markës Iso Grifo, që ka qëndruar për shumicën e kohës në garazh.

Kjo është një nga tri njësitë e prodhuara nga kompania italiane dhe është përdorur vetëm 3 vvjet nga pronari i saj. Në vitin 1974, vetura u fut në garazh, nga ku nuk ka dalë më deri tash.