Auto

Telashe për Elon Musk, Tesla humbet edhe një menaxher nga fabrika e Berlinit

 

Tesla ka humbur një tjetër menaxher me ndikim nga fabrika e re evropiane e prodhuesit të veturave në ndërtim pranë Berlinit, sipas një raporti në Automobilwoche.

Marcel Jost, kreu i asamblesë së përgjithshme, u largua nga Tesla muajin e kaluar ndërsa shefi i kompanisë, Elon Musk, ishte duke vizituar Gjermaninë, sipas Automobilwoche. Arsyeja e largimit të tij nuk dihet dhe Jost nuk pranoi të komentonte.