Auto

Të rinjve kinezë u shkon keq eksperimenti me Lamborghinin si skarë

 

Disa të rinj në Kinë tentuan të bëjnë diçka që nuk ishte bërë më herët – të piqnin mish në gypin për shkarkimin e gazit të një Lamborghini.

Dhe teksa njëri kishte afruar mishin te gypi dhe tjetri në veturën Lamborghini Aventador po i jepte gaz, eksperimenti shkoi keq.