Auto

SHBA-ja në pritje të Ford F-150 Lighting elektrik

 

Fordi i ardhshëm F-150, në emërtimin e tij do të ketë edhe një prapashtesë - Lighting (emër i përdorur gjatë viteve ’90 për modelet sportive F-150) dhe shihet si kyç për mbërritjen e synimeve të Fordit për elektrifikim.

Fordi ka premtuar se modeli F-150 Lighting do të ofrojë “forcë dhe aftësi tërheqëse”, që është shenjë dalluese e të gjitha modeleve “pick-up” të kësaj kompanie.