Auto

Mercedes E-Class konfirmohet si ”mbreti” i autostradës

 

Kush nuk do të dëshironte të ngiste një veturë të aftë për të ”gllabëruar” kilometra pas kilometrash ndërsa udhëton rehat, pa u lodhur dhe në të njëjtën kohë duke përjetuar emocionet që jep kënaqësia e ngasjes së një veture me të gjitha sistemet e ndihmës së drejtimit të gjeneratës së fundit?

Kjo gjë u përjetua gjatë një prove prej mbi 650 km në një ditë me kushte të ndryshme klimatike: si në diell ashtu edhe në shi.