Auto

Veturat elektrike do të kushtojnë më pak se të tjerat brenda vitit 2027

Foto: Reuters
 

Deri në vitin 2027, veturat elektrike do të jenë më të lira në Evropë sesa ato me një motor tradicional me benzinë ​​ose naftë.

Kjo bëhet e ditur nga një raport i hartuar nga Bloomberg, sipas të cilit deri në vitin 2035 makinat elektrike dhe furgonët do të shiten pothuajse ekskluzivisht në BE.