Auto

Volkswageni përditëson Tiguan Allspacein

 

Volkswageni ka përditësuar modelin Tiguan Allspace, duke i dhënë modelit standard më shumë stil, pajisje ekstra të sigurisë dhe teknologji të nivelit të avancuar.

Gjiganti gjerman do të nisë pranimin e porosive këtë muaj, me porositë e para që do të dorëzohen në muajin tetor. Çmimi, sipas brendit gjerman, do të jetë rreth 36 mijë euro.