Auto

Tesla po humbet burimin e të ardhurave që ka qenë thelbësore për fitimet

 

Tesla është gati të humbasë një burim të të ardhurave nga kredia rregullatore që ka qenë thelbësore për drejtimin pothuajse dy-vjeçar të fitimeve tremujore radhazi.

Stellantis, prodhuesi i veturave i formuar përmes bashkimit të PSA Group dhe Fiat Chrysler, ka thënë të mërkurën se po del nga një marrëveshje evropiane e emetimeve-kredi me Teslan.