Auto

Hyundai tërheq afro 400 mijë automjete nga tregu për shkak të problemeve me motor

Foto: AP
 

Hyundai do të tërheq më shumë se 390,000 automjete në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Kanadë për shkak të dy problemeve që mund të shkaktojnë zjarr në motor.

Sipas dokumenteve të publikuara të mërkurën nga Administrata Nacionale e Sigurisë Rrugore në SHBA, pronarët e këtyre automjeteve kërkohet t’i parkojnë ato dhe t’i mbajnë larg ndërtesave derisa problemi të jetë rregulluar.