Auto

G-Power modifikon M2 Competition të BMW-së

 

Kompania e njohur që merret me modifikimin e veturave, G-Power, njofton se ka edhe një paketë për modifikim për M2 Competition të BMW-së.

Kjo paketë mban emrin G2M Limited Edition dhe përfshin motorin 3.0-litër me gjashtë cilindra e kapacitet prej 404 kW/550 kuajfuqi. Po ashtu përfshinë edhe turbo-mbushësin e modifikuar si dhe sistemin sportiv të shkarkimit të gazrave.