Auto

Dy ditë para lansimit, VW-ja publikon foto të Polos së re

 

Volkswageni ka publikuar fotografinë e parë zyrtare paralajmëruese për Polon e re. Vetura e re do të prezantohet më 22 prill me një dizajn të inspiruar nga gjenerata e tetë e Golfit dhe me synimin për të rivalizuar Renault Clion dhe Hyundai i20.

Paralajmërimi i parë jep pak detaje për ndryshimet në Polo. Ajo sjell dizajn të ri në drita të veturës, ridizajnime në kofano, ndërsa vërehen dallimet edhe në pjesën e pasme të veturës.