Auto

Vdiq Richard Parry-Jones, inxhinieri i disa prej modeleve më të mira të Fordit

Vdiq Richard Parry-Jones, inxhinieri i disa prej modeleve më të mira të Fordit
 

Richard Parry-Jones, shefi i zhvillimit të produktit në Uells i cili ndihmoi në transformimin e Ford Motor Co. në vitet 1990 dhe në fillim të viteve 2000, vdiq të premten. Ai ishte 69 vjeç.

Parry-Jones u përfshi në një aksident në fermën e tij në Uells, sipas raporteve të mediave britanike.