Auto

BMW-ja dhe Mercedesi e fillojnë vitin me shitje rekord në të gjithë botën

BMW-ja dhe Mercedesi e fillojnë vitin me shitje rekord në të gjithë botën
 

Një vit pas periudhës më të errët të prodhuesve të veturave gjermane në disa dekada, biznesi i shitjeve pothuajse s’ka qenë asnjëherë më mirë.

Në raportin e publikuar së fundmi nga dy prodhues gjigant si BMW-ja dhe Mercedes-Benz, shihet kërkesa shpërthyese për blerjen e këtyre veturave, sidomos në Kinë, në tremujorin e parë të vitit 2021.