Auto

Toyota lanson dy modele të veturave me teknologji të përparuar

Toyota lanson dy modele të veturave me teknologji të përparuar
 

Toyota Motor Corp ka zbuluar të enjten modele të reja të Lexus dhe Mirai në Japoni, të pajisura me asistencë të përparuar të shoferit, derisa konkurrenca po bëhet e më e madhe për të zhvilluar më shumë vetura të tilla.

Ky lansim i fundit i Toyotas vjen derisa prodhuesit e automjeteve, fillestarët e makinave elektrike dhe gjigandët e teknologjisë po investojnë në të ashtuquajturat “tiparet e sigurisë aktive”.