Auto

Ssangyong Rexton Sports, një veturë e madhe dhe e fuqishme “për pak para”

Ssangyong Rexton Sports, një veturë e madhe dhe e fuqishme “për pak para”
 

Kompania jug-koreane Ssangyong në fundin e vitit të shkuar prezantoi modelin e ristilizuar Rexton, ndërsa tash ka zbuluar edhe versionin e ripërtërirë “pick-up”, të emërtuar Rexton Sports.

Vetura pësoi ndëryshime të mëdha në pjesën e përparme, si maskë më të madhe, mbrojtës të përparmë ndryshe dhe drita LED të mjegullës. Ndryshimet vërehen edhe në dizajn të rrotave prej alumini, pastaj tek elementet mbrojtëse prej plastikës, dyert dhe pjesa e pasme e zbukuruar me krom.