Auto

Toyota Land Cruiser, vetura e parë e autorizuar për transportim të vaksinave

Toyota Land Cruiser, vetura e parë e autorizuar për transportim të vaksinave
 

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) vlerëson se rreth 20 për qind e vaksinave në botë shkojnë dëm për shkak të transportit dhe ruajtjes joadekuate.

Kjo vlen për të gjitha vaksinat, përfshirë edhe ato për COVID-19 dhe problemet më të mëdha të transportit janë në vendet e varfra dhe ato me zhvillim të mesëm.