Auto

Tesla thyen rekord me dërgesa brenda tre muajve të parë të këtij viti

Tesla thyen rekord me dërgesa brenda tre muajve të parë të këtij viti
Foto: AP
 

Tesla bëri publike dërgesa rekord të shtunën brenda tremujorit janar - mars, duke goditur kështu vlerësimet e Wall Street-it.

“Jemi të inkurajuar me pranimin që i është bërë modelit Y në Kinë dhe jemi duke bërë progres të madh për kapacitet të plotë të prodhimit”, ka thënë Tesla përmes një komunikate për media.