Auto

Cili shtet në Evropë ka veturat më të reja

Cili shtet në Evropë ka veturat më të reja
 

Veturat padyshim se tregojnë edhe standardin e një vendi. Dhe Luksemburgu, si një prej vendeve me të ardhurat më të mëdha për banor, ka veturat më të reja.

Në këtë vend, vjetërsia mesatare e veturave është 6 vjet e gjysmë, shumë larg mesatares në Bashkimin Evropian, që është 11 vjet e gjysmë.