Auto

Porsche & Volkswagen Group po e shqyrton mundësinë të futet në Formula 1

Porsche & Volkswagen Group po e shqyrton mundësinë të futet në Formula 1
 

Porsche dhe kompania amë Volkswagen Group po e shqyrtojnë mundësinë e futjes në Formula 1, raporton BBC.

Por çdo lëvizje varet nga rregulloret e reja në lidhje me motorët në F1, që pritet të prezantohen në vitin 2025.