Auto

Mercedesi prezanton bolidin e Formula 1 me të cilin synon ta mbrojë titullin këtë vit

Mercedesi prezanton bolidin e Formula 1 me të cilin synon ta mbrojë titullin këtë vit
Foto: F1
 

Mercedesi ka prezantuar bolidin e ri me të cilin synon ta fitojë titullin e tetë rresht në Formula 1.

Mercedes e ka fituar titullin e dyfishtë (individual dhe te konstruktorët) në shtatë vjetët e kaluar.